اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

بیانیه‌ شدیداللحن سوریه علیه فرانسه

بیانیه‌ شدیداللحن سوریه علیه فرانسه به دنبال ورود غیرقانونی یک هیأت فرانسوی به شمال شرق سوریه و دیدار با گروه‌های جدایی‌طلب، وزارت خارجه سوریه بیانیه‌ای شدیداللحن علیه پاریس صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه سوریه، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، به ورود غیرقانونی هیأتی از اعضای وزارت خارجه فرانسه به خاک سوریه واکنش نشان داد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، یک مقام وزارت خارجه این کشور در واکنش به این اقدام گفت سوریه «به‌شدت ورود غیرقانونی هیأتی از وزارت خارجه فرانسه به خاک خود را که نقض آشکار قوانین و پروتکل‌های بین‌المللی است، محکوم می‌کند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «دیدار هیأتی فرانسوی با گروه‌های جدایی‌طلب و جدایی‌خواه نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه است و بار دیگر نقش خرابکارانه و دشمنی شدید فرانسه با سوریه و دست‌داشتن کامل این کشور در تجاوزات علیه سوریه با حمایت از گروه‌های تروریستی و شبه‌نظامیان جدایی‌طلب را نشان می‌دهد.»

 

این مقام سوریه در ادامه یادآور شد که دولت فرانسه برای مبارزه با تروریسم باید با همکاری کشور سوریه اقدام کند و نه با همکاری گروه‌های جدایی‌طلب.

 

رسانه‌های محلی سوریه، هفته‌ گذشته، خبر داده بودند هیأتی فرانسوی وارد شمال شرق سوریه شده و با شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) و «اداره خودمختار شمال و شرق سوریه» دیدار و گفت‌و‌گو کرده است.

 

براساس گزارش‌های منتشرشده، ۱۰ زن و ۱۵ کودک داعشی که در اردوگاه‌های شمال شرق سوریه تحت بازداشت قرار داشتند، به این هیأت تحویل داده شدند.

 

ریاست این هیأت را «استفان روماتیه» رئیس مرکز بحران‌ها و امور فوق‌العاده وزارت خارجه فرانسه برعهده داشت و یک سند میان او و شبه‌نظامیان کُرد امضا شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار